fbpx

Vi forklarer​ med film

Zoaring er et annerledes animasjons- og kommunikasjonsbyrå i Stavanger. Kort sagt, formidler vi kompleks informasjon gjennom animasjonsfilm på en klar, engasjerende og pedagogisk måte.


Animasjoner som vi produserer brukes som:

I løpet av ni år har vi hjulpet over 350 små og store bedrifter over hele landet med forenkling av informasjon gjennom animasjonsvideo. Det har gitt oss innsikten og erfaringen til at vi kan kalle oss eksperter på forenkling av kommunikasjon.

Videoproduksjon og tekstarbeid​

Animasjon

Vi lager animerte forklaringsfilmer og reklamefilmer som sikrer at innholdet huskes – og forstås. I kortformat og langformat. Til interne målgrupper og til eksterne målgrupper. For globale merkevarer og gründere.

Tekstarbeid

Vi hjelper din bedrift med innholdsproduksjon, klarspråk og kommunikasjonsrådgivning. Våre tekstforfattere har lang erfaring med tekstproduksjon for bedrifter innen et bredt spekter av bransjer og fagfelt.

E-læring

Våre e-læringskurs består av en blanding av animasjon, tekst, bilder, og spørsmål/quiz. Vi jobber tett sammen med kunden for å definere læremål, og for å kartlegge hvordan vi skal legge opp kurset på best mulig måte.

Ta kontakt!

Vi tar veldig gjerne en kjapp prat med deg, enten du har et konkret kommunikasjonsbehov, eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

  Zoaring logo white small

  I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

  Ta kontakt

  contact@zoaring.com

  Hospitalsgata 6
  4006 Stavanger
  Norge

  Følg oss