Vi forklarer

med film

Zoaring er et annerledes animasjons- og kommunikasjonsbyrå i Stavanger. Kort sagt, formidler vi kompleks informasjon gjennom animasjonsfilm på en klar, engasjerende og pedagogisk måte.


Animasjoner som vi produserer brukes som:

  •  

I løpet av ni år har vi hjulpet over 350 små og store bedrifter over hele landet med forenkling av informasjon gjennom animasjonsvideo. Det har gitt oss innsikten og erfaringen til at vi kan kalle oss eksperter på forenkling av kommunikasjon.

Utvikling

Noen av våre kunder

Videoproduksjon og tekstarbeid

Tekstarbeid

Sliter du med å få ordene ned på papiret, eller er usikker på om teksten du har skrevet vil skape eierskap hos dine ansatte? Pirrer den interessen til kundene, eller kanskje mangler det litt «punch»? Kanskje du føler det er litt for komplisert, eller at du ikke helt får frem budskapet? Da kan vi hjelpe deg!

Tegnefilm / scribe

En håndtegnet tegnefilm er ideel for å forklare komplekse ideer og prosesser på en effektiv og pedagogisk måte. Anbefales og brukes mest mot intern kommunikasjon. Laget in-house av profesjonelle illustratører med lang fartstid i bransjen.

Animasjon

Animasjon brukes mest i ekstern kommunikasjon, da det er her man kjemper om målgruppens oppmerksomhet. Man er derfor avhengig av å skille seg ut – både med innhold og det visuelle uttrykket. Alle våre animasjonfilmer er laget in-house, og man får en unik strek tilpasset sin bedrift.

E-læring

Våre e-læringskurs består av en blanding av animasjon, tekst, bilder, og spørsmål/quiz. Vi jobber tett sammen med kunden for å definere læremål, og for å kartlegge hvordan vi skal legge opp kurset på best mulig måte.

Kreativt møte

Ta kontakt

Vi tar veldig gjerne en kjapp og uforpliktende prat med deg, enten du har et konkret kommunikasjonsbehov, eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

Back To Top
Zoaring logo white small

I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

Ta kontakt

Hospitalsgata 6
4006 Stavanger
Norge

contact@zoaring.com

Følg oss