Vi forklarer

produkter tjenester prosesser onboarding endring HMS bedriften

Vi har hjulpet over 350 kunder med å forenkle og formidle informasjon. Det har gitt oss innsikten og erfaringen til at vi kan kalle oss eksperter på forenkling.


Har du for mye kunnskap om det du vil formidle, kan det bli en utfordring. Da vil det bli vanskeligere å oversette kunnskapen din til noe som er forståelig for folk flest. Det er her vi kommer inn. Prosessen vår er utviklet for å skape tydelig og engasjerende kommunikasjon. Selv når tematikken er kompleks.

Utvikling

Noen av våre kunder

Våre tjenester

Tekstarbeid

Sliter du med å få ordene ned på papiret, eller er usikker på om teksten du har skrevet vil skape eierskap hos dine ansatte? Pirrer den interessen til kundene, eller kanskje mangler det litt «punch»? Kanskje du føler det er litt for komplisert, eller at du ikke helt får frem budskapet? Da kan vi hjelpe deg!

Tegnefilm / scribe

En håndtegnet tegnefilm er ideel for å forklare komplekse ideer og prosesser på en effektiv og pedagogisk måte. Anbefales og brukes mest mot intern kommunikasjon. Laget in-house av profesjonelle illustratører med lang fartstid i bransjen.

Animasjon

Animasjon brukes mest i ekstern kommunikasjon, da det er her man kjemper om målgruppens oppmerksomhet. Man er derfor avhengig av å skille seg ut – både med innhold og det visuelle uttrykket. Alle våre animasjonfilmer er laget in-house, og man får en unik strek tilpasset sin bedrift.

E-læring

Våre e-læringskurs består av en blanding av film, kort tekst, bilder, og spørsmål/quiz. Vi jobber tett sammen med kunden for å definere læremål, og for å kartlegge hvordan vi skal legge opp kurset på best mulig måte.

Kreativt møte

Ta kontakt

Vi tar veldig gjerne en kjapp og uforpliktende prat med deg, enten du har et konkret kommunikasjonsbehov, eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.