Velkommen til Zoaring!

Her får dere et lite innblikk i vår prosess, og hva vi har å tilby visuelt og lydmessig. Ta en titt på de ulike eksemplene, og se om det er noe som faller i smak. Prosjektlederen vil også gi sine anbefalinger på strek og voice-over basert på erfaring og filmens innhold.

Før første kreative møte...

Kreativt møte

Illustratører

Her er de visuelle uttrykkene vi kan tilby til din film. Innhold og fargelegging varierer fra film til film, og er ofte basert på kundens egen fargeprofil. Det viktigste er derfor å se på de ulike illustratørenes personlige stil og strek, for å finne ut hvilken du foretrekker. Vi kan ikke garantere at du får akkurat den illustratøren du liker best, men vi vil prøve å imøtekomme dine ønsker så godt vi kan. Prosjektlederen vil også gi deg råd om hvilken stil som kan passe best til din film. 

Illustratør 1

Illustratør 2

Illustratør/Animatør 3

Illustratør/Animatør 4

Voice-over

Voice-over er viktig for filmens helhetsinntrykk, og kan sette mye av tonen og stemningen. Dette er bare noen eksempel som er hentet fra tidligere prosjekter. Vi har også flere alternativ dersom ingen av disse artistene passer, eller om du trenger en annen dialekt.

Det er viktig å huske at regi, tempo og uttrykk tilpasses hvert prosjekt. Med andre ord, kan en artist være aktuell selv om eksempelet ikke treffer 100%. Prosjektlederne vil gi deg deres anbefaling basert på manus, filmens budskap og målgruppe. 

Voiceover

Forenklingsekspertene

Anja Marie Falch
Anja Marie Falch

Anja Marie Falch
Kreativ leder
anja@zoaring.com
+47 984 71 062‬

Som den første ansatte i Zoaring har Anja vært med på det meste. Ekspertisen er kommunikasjon, forenkling og formidling av budskap. Ingen utfordringer er for store, hun arbeider godt under press og sørger for at kunden alltid får mer enn de forventer. Anja har jobbet med REMA 1000, Kartverket, Bane NOR, Tine, Hurtigruten, Mattilsynet og Equinor. 

Kjetil Hopland
Kjetil Hopland

Kjetil Hopland
Tekstforfatter og prosjektleder
kjetil@zoaring.com
+47 932 29 009‬

Med utdannelse innen videoproduksjon, PR og reklame har Kjetil god forståelse for hvordan budskap og informasjon formidles på best mulig måte. Han har kreativitet som drivkraft, og er flink å komme opp med ideer som imponerer. Kjetil har arbeidet med blant annet Shell, AkerBP, Fjordkraft, Veidekke, Bertel O. Steen, SSB, Roche, IKT Norge og Kolumbus.

Ingvild Olaussen
Ingvild Olaussen

Ingvild Olaussen
Tekstforfatter og prosjektleder
ingvild@zoaring.com
+47 907 88 324‬

Som journalist har Ingvild en forkjærlighet for språk og kreativitet. Hun tar utfordringer på strak arm og gjennomfører alle prosjekt med høyt engasjement og upåklagelig struktur. På kundelisten finner vi blant annet Aker Energy, Miljødirektoratet, Avinor, NRK, Idrettsforbundet, NDLA, Møller Eiendom, Lesesenteret og Frukt.no.