fbpx

Velkommen til Zoaring!

Her får dere et lite innblikk i vår prosess, og hva vi har å tilby visuelt og lydmessig. Ta en titt på de ulike eksemplene, og se om det er noe som faller i smak. Prosjektlederen vil også gi sine anbefalinger på strek og voice-over basert på erfaring og filmens innhold.

Før første kreative møte...​

Møte

Illustratører

Her er de visuelle uttrykkene vi kan tilby til din film. Innhold og fargelegging varierer fra film til film, og er ofte basert på kundens egen fargeprofil. Det viktigste er derfor å se på de ulike illustratørenes personlige stil og strek, for å finne ut hvilken du foretrekker. Vi kan ikke garantere at du får akkurat den illustratøren du liker best, men vi vil prøve å imøtekomme dine ønsker så godt vi kan. Prosjektlederen vil også gi deg råd om hvilken stil som kan passe best til din film.

Illustratør 1​

Illustratør 2

Illustratør/animatør 3

Illustratør/animatør 4

Voice-over

Voice-over er viktig for filmens helhetsinntrykk, og kan sette mye av tonen og stemningen. Dette er bare noen eksempel som er hentet fra tidligere prosjekter. Vi har også flere alternativ dersom ingen av disse artistene passer, eller om du trenger en annen dialekt.

Det er viktig å huske at regi, tempo og uttrykk tilpasses hvert prosjekt. Med andre ord, kan en artist være aktuell selv om eksempelet ikke treffer 100%. Prosjektlederne vil gi deg deres anbefaling basert på manus, filmens budskap og målgruppe. 

Ta gjerne kontakt

Vi vil gjerne gi deg råd om hvilken stil, strek og voice-over som kan passe best til din film. Det er bare å ta kontakt!

contact@zoaring.com

Breigaten 7-9
4006 Stavanger
Norge

  Zoaring logo white small

  I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

  Ta kontakt

  contact@zoaring.com

  Hospitalsgata 6
  4006 Stavanger
  Norge

  Følg oss