fbpx
Hva vi leverer — animasjonsfilmer, tekst, e-læringskurs, rådgiving

Hva vi leverer

Å gjøre seg selv forstått er en krevende øvelse. Kanskje blir det for mye informasjon? For lite? For komplisert? Hvorfor blir ikke mottakerne dine like engasjert som deg?

I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

Vår filosofi er at uansett hvor komplisert noe er – så kan det forenkles. Samtidig er vi av den oppfatningen at selv om noe skal være informativ eller lærerikt, så trenger det ikke være kjedelig. Kjernekompetansen vår ligger i å finne essensen av våre kunders budskap, og presentere det på en engasjerende og lærerik måte.

Hvilken historie vil du fortelle?

Animasjon

Vi lager animerte forklaringsfilmer og reklamefilmer som sikrer at innholdet huskes – og forstås. I kortformat og langformat. Til interne målgrupper og til eksterne målgrupper. For globale merkevarer og gründere. Uansett hva du vil kommunisere, og uavhengig av hvor komplisert budskapet ditt er, er en animasjonsfilm et troverdig og engasjerende kommunikasjonsverktøy. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Tekstforfatting

Vi hjelper din bedrift med innholdsproduksjon, klarspråk og kommunikasjonsrådgivning. Våre tekstforfattere har lang erfaring med tekstproduksjon for bedrifter innen et bredt spekter av bransjer og fagfelt. Vårt mål er å sikre at ditt budskap blir formidlet på en enkel, effektiv og forståelig måte. Enten det er tekst til reklamefilm, e-læring, interne strategier eller ekstern markedsføring.

E-læring for bedrifter

Sikre læring og forståelse i din bedrift med et digitalt kursopplegg. Vår misjon er å gjøre e-læring gøy. Våre e-læringskurs er basert på mikro- og nanolæring, og tar for seg små porsjoner med ny informasjon. Våre kurs passer godt inn i en travel arbeidshverdag med høyt tempo og mange avbrytelser. Vi bruker en kombinasjon av film, tekst, illustrasjoner og refleksjonsoppgaver for å sikre et best mulig læringsutbytte.

Rådgivning

Vi kan være en diskusjonspartner og rådgiver når din bedrift skal lage en ny kommunikasjonsstrategi. Eller når dere skal undersøke nye muligheter og virkemidler for både intern- og eksternkommunikasjon. Vi har jobbet sammen med 350 store, mellomstore og små bedrifter i hele landet. Bruk vår innsikt og erfaring til onboarding og opplæring av nyansatte, utforming av kommunikasjonsstrategier eller merkevarebygging. For å nevne noe.

Dette sier våre kunder

En dyktig og profesjonell gjeng som leverte fra start til slutt.

Samfunnsviterne Kunde

Dette sier våre kunder

Zoaring-gjengen er profesjonelle, ryddige og kjekke å samarbeide med.

Shell Kunde

Dette sier våre kunder

Et kreativt selskap som leverer.

Avinor Kunde

Dette sier våre kunder

Utrolig flinke og hyggelige folk, som er svært dedikerte til å skape resultatet vi var ute etter.

REMA 1000 Kunde

Next
Prev

Vi vil gjerne høre fra deg

Vi tar veldig gjerne en kjapp prat med deg – enten du har et konkret kommunikasjonsbehov eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

contact@zoaring.com

Breigaten 7-9

4006 Stavanger

Norge

 

  Zoaring logo white small

  I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

  Ta kontakt

  contact@zoaring.com

  Hospitalsgata 6
  4006 Stavanger
  Norge

  Følg oss