Våre tjenester

Tekstarbeid Tekstarbeid
Tekstarbeid

Sliter du med å få ordene ned på papiret, eller er usikker på om teksten du har skrevet vil skape eierskap hos dine ansatte? Pirrer den interessen til kundene, eller kanskje mangler det litt «punch»? Kanskje du føler det er litt for komplisert, eller at du ikke helt får frem budskapet? Da kan vi hjelpe deg!

Mer om tekstarbeid
Tegnefilm / scribe Tegnefilm / scribe
Tegnefilm / scribe

En håndtegnet tegnefilm er ideel for å forklare komplekse ideer og prosesser på en effektiv og pedagogisk måte. Anbefales og brukes mest mot intern kommunikasjon. Laget in-house av profesjonelle illustratører med lang fartstid i bransjen.

Mer om tegnefilm
Animasjonsfilm Animasjonsfilm
Animasjonsfilm

Animasjon brukes mest i ekstern kommunikasjon, da det er her man kjemper om målgruppens oppmerksomhet. Man er derfor avhengig av å skille seg ut – både med innhold og det visuelle uttrykket. Alle våre animasjonfilmer er laget in-house, og man får en unik strek tilpasset sin bedrift.

Mer om animasjonsfilm
E-læring E-læring
E-læring

Våre e-læringskurs består av en blanding av film, kort tekst, bilder, og spørsmål/quiz. Vi jobber tett sammen med kunden for å definere læremål, og for å kartlegge hvordan vi skal legge opp kurset på best mulig måte.

Mer om e-læring