Tekstarbeid

Sliter du med å få ordene ned på papiret, eller er usikker på om teksten du har skrevet vil skape eierskap hos dine ansatte?

 

Pirrer den interessen til kundene, eller mangler teksten litt «punch»? Kanskje du føler det er litt for komplisert, eller at du ikke helt får frem budskapet? 

 

Da kan vi hjelpe deg! Uansett bransje eller tematikk, så vil vi ta en dypdykk inn i materiellet og forenkle og tilpasse det til målgruppen din.

Trenger du hjelp med tekst?

Anja Marie Falch
Anja Marie Falch

Anja Marie Falch
Kreativ leder
anja@zoaring.com
+47 984 71 062‬

Som den første ansatte i Zoaring har Anja vært med på det meste. Ekspertisen er kommunikasjon, forenkling og formidling av budskap. Ingen utfordringer er for store, hun arbeider godt under press og sørger for at kunden alltid får mer enn de forventer. Anja har jobbet med REMA 1000, Kartverket, Bane NOR, Tine, Hurtigruten, Mattilsynet og Equinor. 

Kjetil Hopland
Kjetil Hopland

Kjetil Hopland
Tekstforfatter og prosjektleder
kjetil@zoaring.com
+47 932 29 009‬

Med utdannelse innen videoproduksjon, PR og reklame har Kjetil god forståelse for hvordan budskap og informasjon formidles på best mulig måte. Han har kreativitet som drivkraft, og er flink å komme opp med ideer som imponerer. Kjetil har arbeidet med blant annet Shell, AkerBP, Fjordkraft, Veidekke, Bertel O. Steen, SSB, Roche, IKT Norge og Kolumbus.

Ingvild Olaussen
Ingvild Olaussen

Ingvild Olaussen
Tekstforfatter og prosjektleder
ingvild@zoaring.com
+47 907 88 324‬

Som journalist har Ingvild en forkjærlighet for språk og kreativitet. Hun tar utfordringer på strak arm og gjennomfører alle prosjekt med høyt engasjement og upåklagelig struktur. På kundelisten finner vi blant annet Aker Energy, Miljødirektoratet, Avinor, NRK, Idrettsforbundet, NDLA, Møller Eiendom, Lesesenteret og Frukt.no.