fbpx
Zoaring team 2021

Sånn er det å jobbe med oss

Vi i Zoaring er eksperter på kommunikasjon og forenkling av informasjon. Vårt mantra er at man skal forstå og bli forstått. Dette har vært vår filosofi siden oppstarten i 2012, og er vår nisje som vi er eksperter på. Gjennom kreative møter sammen med kommunikasjonsavdelingen vil vi grave oss ned i essensen av hvert tema, og finne de riktige virkemidlene som vil formidle temaene enkelt, slik at de huskes og engasjerer. Vi har syv ansatte med til sammen over 25 års erfaring innen kreativt arbeid. Den visuelle stilen har vi utviklet over tid, og er i så måte levende. Vi følger med på trender og påser at vi jobber med animatører som tilpasser seg disse, samt kundens behov.

Zoaring — Eksperter i forenkling av kommunikasjon

Fleksibilitet

Vi er et fleksibelt selskap som kan levere alt fra store til små prosjekter. Zoaring er organisert slik at alle får en brief på de respektive prosjektene. Da kan alle bidra hvis nødvendig. Prosjektene har dog en primær prosjektleder, slik at all kommunikasjon foregår så effektivt og smidig som mulig. Prosjektplan vil bli avtalt med kommunikasjonsavdelingen og gir forutsigbarhet for alle parter. Vi jobber i Google Docs, noe som gjør at tilbakemeldinger kan gis fortløpende. Dette gir igjen fleksibilitet for kundene.

Kunnskap i forenkling og innsikt 

Vi har levert mange oppdrag innen intern kommunikasjon og opplæring, bestående av forklaringsfilmer for selskaper som Avinor, Samfunnsviterne, Aker BP, Hurtigruten, Miljødirektoratet, Rema 1000 og Vinmonopolet. Alle disse er store selskaper som er kvalitetsbevisste og verdsetter kompetanseheving og opplæring høyt. Zoaring har her levert opplæringsfilmer til tusenvis av ansatte i flere land internt i organisasjonene. I disse prosjektene har vi jobbet med blant annet tekniske og faglig tunge tema, etiske regelverk, kundeservice, innkjøpsordninger og hvordan selskapene som helhet fungerer. Målgruppene har vært alt fra medarbeidere i butikk til toppledernivå.

Totalt har vi så langt jobbet med 350 ulike små og store kunder. Rema 1000, Veas, Hurtigruten, Jotun, Avinor, Aker BP og Mattilsynet er noen av kundene vi har jobbet sammen med over flere år.

Utvikling

Produksjonskapasitet

Vår produksjonskapasitet er høy, på grunn av måten vi er organisert på og hvordan våre prosesser er. Zoaring har, etter ni års erfaring, god kjennskap til når vi kan forvente en økning i pågang og opererer derfor med ekstra ressurser som kan bistå i slike perioder. I noen perioder leverer vi flere store prosjekter samtidig. 


Vi vil gjerne høre fra deg!

Vår filosofi er at uansett hvor komplisert noe er – så kan det forenkles. Vi tar veldig gjerne en kjapp prat med deg, enten du har et konkret kommunikasjonsbehov, eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

Zoaring logo white small

I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

Ta kontakt

contact@zoaring.com

Hospitalsgata 6
4006 Stavanger
Norge

Følg oss