Om

Zoaring filosofien

Zoaring team 2021

Siden 2012 har vi i Zoaring jobbet med forenkling av informasjon. I løpet av disse årene har vi samarbeidet med flere av landets aller største bedrifter og merkevarer, men også spennende gründerbedrifter og ideelle organisasjoner.

 

Zoarings grunntanke har hele tiden vært tydelig: Folk fortjener å bli servert forståelig og interessant informasjon. Det er banalt. Men usedvanlig viktig. Utfordringene er mange, og ofte mangefasetterte. Har du for mye kunnskap om det du ønsker å formidle, er det fort gjort å gå seg fast i detaljer.

 

Dersom du kommuniserer til en målgruppe internt i bedriften kan det være vanskelig å finne den riktige balansen mellom tydelighet, men uten å høres ut som om det formuleres ovenfra-og-ned. Og er målgruppen ekstern, utenfor bedriften, er det ikke alltid enkelt å forstå hvordan de tenker, eller hvilke knapper du må trykke på for å skape genuin interesse. I all kommunikasjon er det mottakeren som bestemmer. Det er den enkle, men fundamentale innsikten som har gjort oss i stand til å løse oppdrag for over 350 store og små bedrifter over hele landet.

Forenklingsekspertene

Anja Marie Falch
Anja Marie Falch

Anja Marie Falch

Kreativ leder

anja@zoaring.com

+47 984 71 062‬

Som den første ansatte i Zoaring har Anja vært med på det meste. Ekspertisen er kommunikasjon, forenkling og formidling av budskap. Ingen utfordringer er for store, hun arbeider godt under press og sørger for at kunden alltid får mer enn de forventer. Anja har jobbet med REMA 1000, Statens Kartverk, BANE NOR, TINE, Hurtigruten, Mattilsynet og Equinor.

Kjetil Hopland
Kjetil Hopland

Kjetil Hopland

Tekstforfatter og prosjektleder

kjetil@zoaring.com

+47 932 29 009‬

Med utdannelse innen videoproduksjon, PR og reklame har Kjetil god forståelse for hvordan budskap og informasjon formidles på best mulig måte. Han har kreativitet som drivkraft, og er flink å komme opp med ideer som imponerer. Kjetil har arbeidet med blant annet Shell, AkerBP, Fjordkraft, Veidekke, Bertel O. Steen, SSB, Roche, IKT Norge og Kolumbus.

Ingvild Olaussen
Ingvild Olaussen

Ingvild Olaussen

Tekstforfatter og prosjektleder

ingvild@zoaring.com

+47 907 88 324‬

Som journalist har Ingvild en forkjærlighet for språk og kreativitet. Hun tar utfordringer på strak arm og gjennomfører alle prosjekt med høyt engasjement og upåklagelig struktur. På kundelisten finner vi blant annet NRK, Altibox, FUS, Wintershall,  Avinor, Spama, Econa, Sandnes kommune, Idrettsforbundet og SR-bank.
Noah Whitson
Noah Whitson

Noah Whitson

Produksjonssjef

noah@zoaring.com

+47 488 92 858‬

Vår produksjonssjef har vært med oss helt fra starten og kjenner selskapet inn og ut. Noah har film- og produksjonsutdannelse fra NTNU og UiS, og er ansvarlig for post-produksjon. Han sørger for at det vi leverer alltid er av topp kvalitet.