fbpx

Om oss

I Zoaring er vi kompromissløse i jakten på forenkling, uansett om utfordringen er å forklare hva biosimilær kreftmedisin er, hvordan arealplanlegging i kommune-Norge fungerer eller å få ansatte gira på IT-sikkerhet gjennom en rockeopera.

Vi har hjulpet over 350 selskaper og organisasjoner med å skape enkle, spennende og effektive historier – enten gjennom film, e-læringskurs eller rådgivning.

Så skader det ikke at vi er jysla kjekke å jobbe med også.

Zoaring team

Dette sier våre kunder

Vi likte å jobbe med Zoaring fordi de er proffe i alle ledd og flinke til å styre den kreative prosessen mot det budskapet som vi som kunde ønsket å få frem. Hele arbeidsflyten var bra strukturert og lagt opp slik at vi fikk gjort endringer og drøftet løsninger i god tid underveis i produksjonen.

Stavanger kommune PPT

Vi vil gjerne høre fra deg

Vi tar veldig gjerne en kjapp prat med deg, enten du har et konkret kommunikasjonsbehov, eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

Stavanger
Hospitalsgata 6
4006 Stavanger
Norge

contact@zoaring.com

  Zoaring logo white small

  I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

  Ta kontakt

  contact@zoaring.com

  Hospitalsgata 6
  4006 Stavanger
  Norge

  Følg oss