fbpx

Om oss

I Zoaring er vi kompromissløse i jakten på forenkling, uansett om utfordringen er å forklare hva biosimilær kreftmedisin er, hvordan arealplanlegging i kommune-Norge fungerer eller å få ansatte gira på IT-sikkerhet gjennom en rockeopera.

Vi har hjulpet over 350 selskaper og organisasjoner med å skape enkle, spennende og effektive historier – enten gjennom film, e-læringskurs eller rådgivning.

Så skader det ikke at vi er jysla kjekke å jobbe med også.

Zoaring gjengen

Dette sier våre kunder

Vi likte å jobbe med Zoaring fordi de er proffe i alle ledd og flinke til å styre den kreative prosessen mot det budskapet som vi som kunde ønsket å få frem. Hele arbeidsflyten var bra strukturert og lagt opp slik at vi fikk gjort endringer og drøftet løsninger i god tid underveis i produksjonen.

Stavanger kommune PPT

Vi vil gjerne høre fra deg

Vi tar veldig gjerne en kjapp prat med deg – enten du har et konkret kommunikasjonsbehov eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

contact@zoaring.com

Breigaten 7-9

4006 Stavanger

Norge

 

  Zoaring logo white small

  I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

  Ta kontakt

  contact@zoaring.com

  Hospitalsgata 6
  4006 Stavanger
  Norge

  Følg oss