fbpx

Zoaring-gjengen

Marie Hatjoullis-Olsen

Marie Hatjoullis-Olsen

Daglig leder
+47 926 99 972
marie@zoaring.com

For Marie handler det meste om å være i vater og finne balansen. Derfor lyttet hun og stilte spørsmål. En fin kombinasjon som hun også bruker i arbeidslivet.

Anja Marie Falch

Anja Marie Falch

Kreativ leder
+47 984 71 062
anja@zoaring.com

Som den første ansatte i Zoaring har Anja vært med på det meste. Ekspertisen er kommunikasjon, forenkling og formidling av budskap. Ingen utfordringer er for store, hun arbeider godt under press og sørger for at kunden alltid får mer enn de forventer. Anja har jobbet med REMA 1000, Statens Kartverk, TINE, Hurtigruten, Mattilsynet og Equinor.

Kateryna Hunsbeth

Kateryna Hunsbeth

Markedsførings- og administrasjonsleder
+47 942 62 888
kateryna@zoaring.com

Kateryna har mange “hatter” i Zoaring. Hun er ansvarlig for markedsføring, regnskap og generell administrasjon. Kateryna er også prosjektleder for et prosjekt som skal hjelpe norske kommuner med å forenkle kommunikasjonen til – og mellom – ledelse, ansatte og brukere av kommunale omsorgstjenester.

Kjetil Hopland

Kjetil Hopland

Tekstforfatter og prosjektleder
+47 932 29 009‬
kjetil@zoaring.com

Med utdannelse innen videoproduksjon, PR og reklame har Kjetil god forståelse for hvordan budskap og informasjon formidles på best mulig måte. Han har kreativitet som drivkraft, og er flink å komme opp med ideer som imponerer. Kjetil har arbeidet med blant annet Shell, AkerBP, Fjordkraft, Veidekke, Bertel O. Steen, SSB, Roche, IKT Norge og Kolumbus.

Ingvild Olaussen

Ingvild Olaussen

Tekstforfatter og prosjektleder
+47 907 88 324‬
ingvild@zoaring.com

Som journalist har Ingvild en forkjærlighet for språk og kreativitet. Hun tar utfordringer på strak arm og gjennomfører alle prosjekt med høyt engasjement og upåklagelig struktur. På kundelisten finner vi blant annet NRK, Miljødirektoratet, Avinor, Finn.no, Idrettsforbundet, NDLA, Schibsted, Skatteetaten og Norsk Gjenvinning.

Noah Whitson

Noah Whitson

Produksjonssjef
+47 488 92 858‬
noah@zoaring.com

Vår produksjonssjef har vært med oss helt fra starten og kjenner selskapet inn og ut. Noah har film- og produksjonsutdannelse fra NTNU og UiS, og er ansvarlig for post-produksjon. Han sørger for at det vi leverer alltid er av topp kvalitet.

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta gjerne kontakt med oss – enten du har et konkret kommunikasjonsbehov eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

contact@zoaring.com

Breigaten 7-9

4006 Stavanger

Norge

  Zoaring logo white small

  I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

  Ta kontakt

  contact@zoaring.com

  Hospitalsgata 6
  4006 Stavanger
  Norge

  Følg oss