fbpx

Innholdsproduksjon

Vi hjelper din bedrift med innholdsproduksjon, klarspråk og kommunikasjonsrådgivning. Våre tekstforfattere har lang erfaring med tekstproduksjon for bedrifter innen et bredt spekter av bransjer og fagfelt. Vårt mål er å sikre at ditt budskap blir formidlet på en enkel, effektiv og forståelig måte. Enten det er tekst til reklamefilm, e-læring, interne strategier eller ekstern markedsføring.

Vi kan bistå med digital innholdsproduksjon, teksthjelp og tekstforfatting – eller delta i prosessen som kommunikasjonsrådgiver. Uansett hvordan vi hjelper din bedrift med tekstarbeid, er vår filosofi alltid å forenkle det du skal formidle. Gjennom forenkling sikrer vi at målgruppen – enten det er ansatte i din bedrift eller potensielle kunder i markedsføringsøyemed – forstår, tar eierskap til og husker det du ønsker å formidle.

Tekstforfatting. Våre dyktige tekstforfattere hjelper din bedrift med innholdsproduksjon, klarspråk og rådgivning.

Viktig melding!

Vi skulle gjerne skrevet dette på en mye kortere og enklere måte, i ekte Zoaring-ånd. Men på grunn av SEO og alt det der måtte vi skrive 500 ord for at du i det hele tatt skulle finne siden vår i Google og trykke deg inn på den. Så beklager for all bablingen! Men nå er du uansett her, så da er det bare å lese allikevel.

Klarspråk

Klarspråk

For å forsikre forenkling i alt tekstarbeid, baserer vi oss på klarspråk – altså korrekt, tydelig og direkte språk som er tilpasset målgruppen. I tillegg har vi i Zoaring våre egne, elleve forenklingstips som vi bruker i alt vi skriver. De går, blant annet, ut på å unngå bruk av buzzwords, å vite hvem målgruppen er, bruke riktig tegnsetting, skrive kort, forklare fagord og – selvfølgelig – å lese korrektur til slutt.

Litterære virkemidler

Men, klarspråk betyr derimot ikke at språket trenger å være kjedelig. For etter vi har forstått og forenklet innholdet, kan vi begynne å leke oss med teksten. Basert på den tonen, stemningen eller følelsen du ønsker å få frem med teksten din, vil våre tekstforfattere sprite opp og forsterke innholdet med ulike litterære virkemidler – samtidig som innholdet kommer tydelig frem. De ulike virkemidlene vi bruker i teksten er med på å forsterke innholdet. Enten det er gjennom humor, metaforer eller allegorier, dialog, overdrivelse, repetisjoner, kontraster og mye mer! Det er uendelig med litterære grep vi kan ta i bruk for å få frem budskapet.

Litterære virkemidler

Riktig språk til riktig målgruppe

Selv om forenkling er Zoarings filosofi, er det ikke nok å kun fokusere på forenkling. Å forenkle teksten betyr nemlig ingenting hvis du ikke vet hvem du snakker til. Du kan ha jobbet kjempelenge med å utarbeide en tydelig, god og til og med morsom tekst, men hvis du ikke har skrevet for målgruppen, står du på bar bakke. 

I Zoaring spesialiserer vi oss på å skrive til ulike målgrupper. Før vi i det hele tatt starter tekstproduksjonen, har vi et møte med deg hvor vi detaljert går gjennom hvem målgruppen er og hva som engasjerer dem.

Det handler om å se ting fra målgruppens perspektiv. Vi må kartlegge hvor mye forkunnskap målgruppen har om temaet du ønsker å formidle. Hvis du for eksempel skal kommunisere til egne ansatte som har mye kunnskap til det dere jobber med, kan du selvfølgelig bruke fagord og -uttrykk. Men, hvis du skriver til noen som ikke har disse forkunnskapene, må du passe på å tilpasse språket. 

Dette sier våre kunder

En dyktig og profesjonell gjeng som leverte fra start til slutt.

Samfunnsviterne Kunde

Dette sier våre kunder

Zoaring-gjengen er profesjonelle, ryddige og kjekke å samarbeide med.

Shell Kunde

Dette sier våre kunder

Et kreativt selskap som leverer.

Avinor Kunde

Dette sier våre kunder

Utrolig flinke og hyggelige folk, som er svært dedikerte til å skape resultatet vi var ute etter.

REMA 1000 Kunde

Next
Prev

Vi vil gjerne høre fra deg

Vi tar veldig gjerne en kjapp prat med deg – enten du har et konkret kommunikasjonsbehov eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

contact@zoaring.com

Breigaten 7-9

4006 Stavanger

Norge

  Zoaring logo white small

  I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

  Ta kontakt

  contact@zoaring.com

  Hospitalsgata 6
  4006 Stavanger
  Norge

  Følg oss