Hvorfor din bedrift bør bruke forklaringsvideo i den digitale markedsføringen

Samspillet mellom bedrifter og kunder har endret seg betraktelig det siste tiåret grunnet digitalisering og markedstrender. All kommunikasjon foregår hovedsakelig på nett.

Scribe-video er et moderne og kreativt kommunikasjonsverktøy som effektivt engasjerer ønsket målgruppe. Alle bedrifter, uavhengig av størrelse, kan benytte seg av scribe-video til å kommunisere sitt budskap eksternt (partnere og B2B-kunder) og internt til ansatte.

Men hva er de største fordelene med tegnevideoer som et digitalt markedsføringsverktøy?

Økt publisitet

Med digitale markedsføringsstrategier er verdien av ditt innhold og engasjement essensielt for suksess, i motsetning til kapital som er hovedfaktoren i tradisjonell markedsføring. Scribe-video for bedrifter er den perfekte måten å presentere ditt produkt eller tjeneste på sosiale medier, og har i dag blitt en integrert del av enhver digital markedsføringsstrategi. Tegnefilm for bedrifter som kommunikasjonsverktøy går ofte “viralt” og har tatt den digitale verden med storm.

Scribe-video for bedrifter er kostnadseffektivt

Tradisjonell markedsføring som TV-reklame, radioreklame og avisannonser krever store finansielle ressurser. Med en forklaringsvideo til din bedrift kan du få oppmerksomhet globalt, til en rimelig pris. Scribe-video produksjonen kan gjennomføres på ulike måter — “Gjør det selv” animasjonsplattformer, frilansere, videoproduksjonsselskap, osv.

Utvikling av ditt varemerke

Scribe-videoer skaper mer verdi for din merkevare enn tradisjonell markedsføring. Kvalitetsinnhold som animasjonsfilmer til din bedrift gir klarhet og forenkler kompleks infomasjon, samtidig som det tilfredsstiller behovene og interessen til målgruppen.

Samspill med målgruppen

Tradisjonelle markedsføringsmetoder oppfordrer ikke til samspill med bedriftens målgruppe. Forklaringsfilmer som deles på bedriftens nettside og sosiale medier kan likes, deles og kommenteres på. Dette gir verdifull innsikt i hva målgruppen tenker om merkevaren, tjenestene og produktene.

Informasjon og resultater

Resultatet av en digital markedsføringskampanje kan enkelt måles. Du kan enkelt måle antall likes, eller hvor mange ganger din scribe-video har blitt sett og delt. I tillegg skjer alle målinger i nåtid ved hjelp av ett enkelt tastetrykk.

Tradisjonell markedsføring legger grunnlaget for digitale markedsføringsverktøy. For å sikre økt publisitet og optimaliserte strategier kan det være lurt å satse på et samspill mellom tradisjonell og digital markedsføring. For å sikre din bedrifts posisjon i markedet er det lurt å følge markedstrender og dermed fremstå som en markedsleder innen sin bransje. En scribe video til din bedrift, produkt eller tjeneste er en moderne løsning som man bør vurdere å bruke, dersom man vil lykkes i det digitale landskapet.

Er det noe du trenger å kommunisere?

Vi kan hjelpe deg med å formidle viktige og komplekse budskap gjennom animasjonsfilm på en klar, engasjerende og pedagogisk måte. Vi tar veldig gjerne en kjapp og uforpliktende prat med deg, enten du har et konkret kommunikasjonsbehov, eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.