fbpx
Frilans tekstforfatter

Frilans tekstforfatter på prosjektbasis

Siden 2012 har vi jobbet med over 350 unike kunder fra alle tenkelige bransjer. Både noen av landets aller største bedrifter og merkevarer, men også spennende gründerbedrifter og ideelle organisasjoner.

Vi vet aldri hva vi får i fanget, som igjen betyr at du som frilans tekstforfatter vil få nye og utfordrende prosjekter fra gang til gang. I noen prosjekter har man god tid til å jobbe med utvikling av konsept og innhold, mens andre prosjekter vil ha kort tidsfrist og høyt tempo. Kvalitet er likevel en forutsetning i alt vi leverer. Det er derfor viktig at du klarer å skrive og produsere godt innhold selv når det er korte frister. 

Våre kunder stoler på vår evne til å komme frem til de beste helhetlige løsningene, og gjennom flere år har vi oppnådd en tillit som for oss er uvurderlig. Med andre ord: vi får frihet til å skape. Som frilans tekstforfatter hos oss oppmuntrer vi til å tenke utenfor boksen, og komme opp med ideer som bryter med det konvensjonelle.

Og hvis du trenger mer overbevisning, her er noen flere grunner:

  • Muligens et av bransjens hyggeligste, mest kompetente og fleksible byrå
  • Spennende og morsomme prosjekter hvor du vil spille en sentral rolle
  • Jobb med Norges største bedrifter i ulike bransjer
  • Samarbeid i et tverrfaglige team med variert bakgrunn og lidenskap for å lage løsninger som funker
  • Og ikke minst – utrolig hyggelige kolleger
  • Mulighet til å disponere pult mens man jobber på et prosjekt i flunkende nye lokaler (med en av Stavangers beste takterrasser) Hospitalsgata 6, midt i sentrum

Vi sitter i Stavanger, og det er selvsagt hyggelig om du også sitter her og derfor kan komme innom i ny og ne. Men vi er ute etter dyktige folk over hele landet – så hvor du holder til har ingen betydning. Det er hva du kan som teller.

Høres dette ut som noe for deg? Send oss en mail med portfolio/CV til anja@zoaring.com og marie@zoaring.com innen 7. januar 2022.

Zoaring logo white small

I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

Ta kontakt

contact@zoaring.com

Hospitalsgata 6
4006 Stavanger
Norge

Følg oss