fbpx

Forklar med film

Vi hjelper bedrifter med å forenkle og formidle informasjon gjennom animasjonsfilm og e-læringskurs. Med åtte års erfaring og over 600 gjennomførte prosjekter, har vi den innsikten og erfaringen vi trenger for å kalle oss eksperter på forenkling.
Vår tilnærming til kommunikasjon baserer seg på grunnleggende pedagogiske prinsipper og erfaringer fra adferdspsykologi. På den måten kan vi skreddersy komplisert informasjon som treffer din målgruppe.

Dette sier våre kunder

Vi likte å jobbe med Zoaring fordi de er proffe i alle ledd og flinke til å styre den kreative prosessen mot det budskapet som vi som kunde ønsket å få frem. Hele arbeidsflyten var bra strukturert og lagt opp slik at vi fikk gjort endringer og drøftet løsninger i god tid underveis i produksjonen.

Stavanger kommune Kunde

Dette sier våre kunder

Utrolig flinke og hyggelige folk, som er svært dedikerte til å skape resultatet vi var ute etter.

REMA 1000 Kunde

Dette sier våre kunder

Et kreativt selskap som leverer.

Avinor Kunde

Dette sier våre kunder

Zoaring-gjengen er profesjonelle, ryddige og kjekke å samarbeide med.

Shell Kunde

Dette sier våre kunder

En dyktig og profesjonell gjeng som leverte fra start til slutt.

Samfunnsviterne Kunde

Next
Prev

Ta kontakt!

Vi tar veldig gjerne en kjapp og uforpliktende prat med deg, enten du har et konkret kommunikasjonsbehov, eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

  Kreativt møte
  Zoaring logo white small

  I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

  Ta kontakt

  Hospitalsgata 6
  4006 Stavanger
  Norge

  contact@zoaring.com

  Følg oss