fbpx
tekst på illustrasjon; "er du frilandsanimatør på jakt etter fast oppdrag?"

Er du frilansanimatør på jakt etter faste oppdrag?

I Zoaring opplever vi en stadig økende etterspørsel etter animasjonsfilm fra våre kunder, og vi ser nå et økt behov for å knytte til oss flere frilansanimatører som kan ta på seg prosjekter for oss på fast basis.

Vi ser etter animatører som er dyktige, grundige og nysgjerrige, og som kan ta prosjekter helt fra skisse til ferdig produkt i samarbeid med våre dyktige prosjektledere og tekstforfattere. 

Du har et godt øye for tempo, farger og komposisjon. Samtidig er du god i grafisk design, slik at du evner å følge og være kreativ med stilen til kundene våre. Vi håper også at du er flink til å sjonglere ideer. Ofte komme det tanker og ideer fra kunder eller kollegaer, og det er viktig at du kan spille dem gode og utvikle ideene videre på egenhånd.

Og hvorfor skal du ha lyst å jobbe med oss i Zoaring? Her er noen gode grunner. 

Hva har GDPR, hvitvasking, mental helse, lignosulfatsyre, kokevarsel, sirkulær økonomi, solceller, biosimilær kreftmedisin og geobaserte skytjenester til felles? Vi har laget film om alt.

Siden 2012 har vi jobbet med over 300 unike kunder fra alle tenkelige bransjer. Både noen av landets aller største bedrifter og merkevarer, men også spennende gründerbedrifter og ideelle organisasjoner.

Vi vet aldri hva vi får i fanget, som igjen betyr at du som frilansanimatør vil få nye og utfordrende prosjekter fra gang til gang. 

Våre kunder stoler på vår evne til å komme opp med de beste helhetlige løsningene, og gjennom flere år har vi oppnådd en tillit som for oss er uvurderlig. Med andre ord: vi får frihet til å skape. Som frilanser hos oss oppmuntrer vi til å tenke utenfor boksen, og komme opp med ideer som bryter med det konvensjonelle.

Og hvis du trenger mer overbevisning, her er noen flere grunner:

  • Muligens et av bransjens hyggeligste, mest kompetente og fleksible byrå
  • Spennende og unike prosjekter hvor du vil spille en sentral rolle
  • Kreativ frihet og mulighet til bidra til å utvikle våre produkter
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Jobb med Norges største bedrifter i ulike bransjer
  • Samarbeid i et tverrfaglige team med variert bakgrunn og lidenskap for å lage løsninger som funker
  • Mulighet til å disponere pult mens man jobber på et prosjekt i et arbeidsmiljø i flunkende nye lokaler (med en av Stavangers beste takterrasser) og nytt moderne utstyr i Hospitalsgata 6 midt i sentrum

Vi sitter i Stavanger, og det er selvsagt hyggelig om du også sitter her og derfor kan komme innom i ny og ne. Men vi er ute etter dyktige folk over hele landet – så hvor du holder til har ingen betydning. 

Høres dette ut som noe for deg? Send oss en mail eller portfolio/cv på anja@zoaring.com innen 3. august.

Zoaring logo white small

I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

Ta kontakt

contact@zoaring.com

Hospitalsgata 6
4006 Stavanger
Norge

Følg oss