Vi forenkler rekrutteringsprosessen med film

Digital rekruttering

I dag skjer mye av rekrutteringen digitalt; en trend som kommer til å fortsette. 

 

Du kan ha den aller beste prosessen på plass, men uten opplæring eller veiledning er du ikke sikker på at Hiring Manager følger retningslinjer eller er godt nok oppdatert. 

 

All erfaring tilsier at jo mer vi forbereder oss, jo trygger er vi, som igjen gir bedre resultater. Det er faktisk ikke juks å være godt forberedt! 

 

Fordelen med å forenkle rekrutteringsprosessen din med film er at den blir strukturert, enkel å følge og treffer målgruppen. Den kan brukes på alle digitale flater og du sparer tid og kostnader på opplæring. Og best av alt, kandidaten får en god opplevelse og vil være en god ambassadør for selskapet ditt uansett om han/hun får jobben eller ei!

Hvorfor film, spør du?

Vi forenkler informasjon

Filmer om rekruttering

Noen av våre kunder

Pakken inkluderer:

Storyboard

Betingelser

Kontraktsinngåelse og oppstart av prosjekt må skje i løpet av mai 2021. Alle filmene må produseres i et produksjonsløp.

Pris

Prisen for produksjon av én tegnefilm på opptil 6 minutter om digital rekruttering er 169.800 NOK eks. MVA.

Kreativt møte

Ta kontakt

Vi tar veldig gjerne en kjapp og uforpliktende prat med deg, enten du har et konkret kommunikasjonsbehov, eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

Zoaring logo white small

I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

Ta kontakt

Hospitalsgata 6
4006 Stavanger
Norge

contact@zoaring.com

Følg oss