fbpx

Animasjonsfilm

Som leverandør av animasjonsfilmer, er vi i Zoaring usedvanlig stolt over prosessen vi har skapt rundt våre filmprosjekter. Prosessen er strømlinjeformet, som betyr at den krever forholdsvis liten innsats fra våre kunder.

Tiden sammen med kunden brukes primært til å gjøre en systematisk vurdering av innholdet. Hvordan det tjener formålet. Og hvilke strukturelle grep som gir best effekt. Gode historier gir grobunn for bedre læring og mer engasjement. 

Enten du skal styrke markedsføringen med en animert reklamefilm eller trenger en forklaringsfilm, så har vi verktøyene og kompetansen til å hjelpe deg.

Zoaring. Animasjonsfilm. Tekstforfatting. Elæring. Rådgiving.

Viktig melding!

Vi skulle gjerne skrevet dette på en mye kortere og enklere måte, i ekte Zoaring-ånd. Men på grunn av SEO og alt det der måtte vi skrive 500 ord for at du i det hele tatt skulle finne siden vår i Google og trykke deg inn på den. Så beklager for all bablingen! Men nå er du uansett her, så da er det bare å lese allikevel.

Kognitive fordeler ved film

Det er en god idé å presentere innhold ved hjelp av animasjonsfilm. Av flere årsaker. Levende bilder er bedre tilpasset hjernens evne til å lære og huske ny informasjon. Forskning viser også at informasjon som presenteres ved hjelp av film og levende bilder “lagres” i mer fordelaktige og oversiktlige systemer i hjernen, i motsetning til innhold som kun leses. 

Årsaken er at levende visuell informasjon lagres i delene av hjernen som er tilknyttet langtidshukommelsen og minner, mens ren tekst lagres i delene som er tilknyttet korttidshukommelsen. Den nye informasjonens vei fra kort- til langtidshukommelse gjør læringsutbyttet dårligere og mer fragmentert.

Animasjonsfilm fra Zoaring

Animasjon

Vi i Zoaring bruker to ulike begreper om våre filmprodukter. Det første er animasjonsfilm. Kort fortalt er digital animasjonsfilm objekter og karakterer i kontinuerlig bevegelse – som kan deles inn i scener og sekvenser. 

Animasjonsfilm er et fantastisk verktøy for å forklare sammensatte problemstillinger og komplisert tematikk, men det er også mulig å fortelle historier med en emosjonell og medmenneskelig appell. I krysningspunktet mellom emosjon og opplysning er det mulig å få til mye spennende. Vi har en stor stall av profesjonelle animatører, som gir oss fleksibilitet og stor kunstnerisk frihet når vi starter opp med nye prosjekter. Kunden er selvsagt med på å velge hvilket visuelt uttrykk som passer best. 

Se eksempler på animasjonsfilmer vi har laget.

Tegnefilm

Det andre begrepet vi bruker om våre filmer er tegnefilm. Det kalles også scribble, scribe og whiteboard animation – avhengig av hvor du leter. Det er et format som utelukkende ble introdusert for å forklare sammensatt og kompleks informasjon på en mer forståelig måte. Og det er også dette vi i hovedsak bruker formatet til. 

Tegnefilm gir oss muligheten til å illustrere og forklare årsakssammenhenger på en veldig direkte måte. Uttrykket på tegnefilmformatet kan virke enkelt, men den direkte koblingen mellom visualisering og læring gjør læringsutbyttet stort – selv på filmer som er lenger enn fem minutter.

Se eksempler på tegnefilmer vi har laget.

Tegnfilm fra Zoaring

Prosessen er også en del av produktet

Vi er lidenskapelig opptatt av å formidle og fortelle historier som gir mening for menneskene som ser dem. For å parafrasere nobelprisvinner i fysikk, Richard Feynman, på en litt fjollete måte: “Hvis du ikke kan forklare noe til en seksåring, så har du ikke forstått det.”

Mange av våre kunder gir oss tilbakemeldinger om at de selv har fått et nytt og revitalisert syn på arbeidsområdene og arbeidsoppgavene sine, fordi de blir tvunget til å tenke i andre og uvante baner.

Dette sier våre kunder

En dyktig og profesjonell gjeng som leverte fra start til slutt.

Samfunnsviterne Kunde

Dette sier våre kunder

Zoaring-gjengen er profesjonelle, ryddige og kjekke å samarbeide med.

Shell Kunde

Dette sier våre kunder

Et kreativt selskap som leverer.

Avinor Kunde

Dette sier våre kunder

Utrolig flinke og hyggelige folk, som er svært dedikerte til å skape resultatet vi var ute etter.

REMA 1000 Kunde

Next
Prev

Vi vil gjerne høre fra deg

Vi tar veldig gjerne en kjapp prat med deg – enten du har et konkret kommunikasjonsbehov eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

contact@zoaring.com

Breigaten 7-9
4006 Stavanger
Norge

  Zoaring logo white small

  I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

  Ta kontakt

  contact@zoaring.com

  Hospitalsgata 6
  4006 Stavanger
  Norge

  Følg oss