fbpx
Reklamefrie dager

Animasjon til reklamefrie dager?

Vil du nå ut til flere potensielle brukere som ikke har kjennskap til de tjenestene organisasjonen eller stiftelsen din tilbyr? 

I henhold til Kringkastingsloven er det fire reklamefrie dager i året: Langfredag, 1. Påskedag, 1. Pinsedag og 1. Juledag. På disse dagene har TV kanaler bestemt seg for å synliggjøre det omfattende frivillige arbeidet som gjøres på forskjellige områder over hele landet. 

Vi lager en reklamefilm for stiftelser og veldedighetsorganisasjoner som kan vises gratis hos en stor kommersiell mediekanal. 

Her er noen eksempler på filmer vi har laget til reklamefrie dager for LHL (Landsforeningen for hjerte- og lungesyke) og Norges ME-forening Rogaland Fylkeslag.

Tilbud inkluderer:

Storyboard

Betingelser

Kontraktsinngåelse og oppstart av prosjekt må skje i løpet av oktober 2022. Leveringstid på film er 6-7 uker fra første oppstartsmøte.

Pris

Prisen for animasjon som kan brukes til reklamefrie dager er 84.900 NOK eks. MVA.

Ta kontakt!

Vi tar veldig gjerne en kjapp prat med deg – enten du har et konkret kommunikasjonsbehov eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

  Møte
  Zoaring logo white small

  I Zoaring hjelper vi deg å formidle ditt budskap slik at du blir forstått. Gjennom vår forenklingsprosess har vi hjulpet over 350 kunder å skape enkle, spennende og effektive historier.

  Ta kontakt

  contact@zoaring.com

  Hospitalsgata 6
  4006 Stavanger
  Norge

  Følg oss